VisionBlue

Computer
brillen

Filtert 40% van het blauwe licht (lichtgele glazen) – Unisex, universeel model. Flexibele en comfortabele armen met veerscharnieren die zich aanpassen aan alle gezichtsvormen en -groottes.

Waarom kiezen voor een bril met blauwfilterglazen?

Genieten van hetzelfde comfort en draaggemak als onze leesbrillen met een extra bescherming tegen schadelijk blauw licht van o.a. computer en smartphone.

De belangrijkste kenmerken van onze brillen
  • Filtert 40% van het blauwe licht

  • Flexibele armen die zich aanpassen aan alle gezichtsvormen en-groottes.
  • Hoogwaardig, lichtgewicht en comfortabele leesbril.
Onze modellen
PC-01

Sterkte:
+1.00 tot +3.50

PC-02

Sterkte:
+1.00 tot +3.50

PC-03

Sterkte:
+1.00 tot +3.50

FAQ’s
Om je ogen te beschermen tegen de gevolgen van blauw licht, kun je een blue light filter bril gebruiken. Deze bril houdt het blauwe licht tegen en beschermt zo ook het netvlies. Beeldschermbrillen zijn speciaal ontwikkeld met een blauw licht filter. Deze filter in de glazen blokkeert het schadelijke deel van blauw licht en houdt vervelende reflecties tegen
Als je vaak langdurig naar een scherm kijkt is het aan te raden om een beeldschermbril te dragen.
De ledverlichting in tablets, computers, smartphones en televisies zenden voortdurend blauw licht uit. In de afgelopen jaren neemt de sterkte van het licht met elke ontwikkeling toe. Ook worden deze bronnen van blauw licht steeds populairder.Iedere keer dat je een beeldscherm gebruikt, word je blootgesteld aan blauw licht. Blauw licht reikt tot diep in het oog. De apparaten die we het dichtst bij onze ogen houden hebben het grootste aandeel in de blootstelling van onze ogen aan blauw licht. Smartphones en tablets zorgen dus voor meer blootstelling dan bijvoorbeeld de televisie. Klachten na blootstelling aan blauw licht zijn onder andere: branderige en vermoeide ogen, hoofdpijn en slecht slapen.